Online zichtbaarheid:

marketing en social media

Online zichtbaarheid

Wil jij:

 • Je alleen hoeven richten op dat waar je goed in bent en blij van wordt;
 • Je online zichtbaarheid vergroten;
 • Nieuwe klanten bereiken;
 • Goed vindbaar zijn voor zoekmachines;
 • Niet meer schieten met hagel, maar jouw doelgroep écht raken;
 • Groeien naar een ijzersterk merk.

Als geen ander weet jij als ondernemer hoe belangrijk een goede marketingstrategie is. Maar jeetje, wat kost het een hoop tijd om actief te zijn op al je social media kanalen. En de ontwikkelingen op online vlak gaan zo hard, dat je ze amper kan bijhouden. Je hebt al een tijd niks meer op je website geplaatst en hij is niet helemaal meer actueel.

O, en die nieuwsbrief die je ooit zou sturen, is al in geen maanden meer de deur uitgegaan. Geen nood! Wij stoppen graag al onze energie in jouw online zichtbaarheid. Focus jij je maar op dat waar jij goed in bent. Dan nemen wij je online marketing uithanden. Natuurlijk zonder dat jij je hier zorgen over hoeft te maken.

Welke ondersteuning biedt VA Buro jou

 • Social media uitbesteden;
 • Nieuwsbrief maken;
 • Website laten maken en up-to-date houden;
 • Evenement laten organiseren;
 • Grafische vormgeving;
 • Al het andere waar jij zelf niet aan toe komt.

Wij zorgen dat alle informatie op je website actueel is, dat je social media kanalen actief jouw verhaal vertellen en dat de linkjes naar je nieuwsbrief ook echt naar de laatste nieuwsbrief gaan. Wil je groeien? Dan kun je dat niet alleen. Leg je focus op jouw klanten en wij zorgen voor de rest!

Online zichtbaarheid, ondersteuning

#ondernemenzonderzorgen

Always better
together
Together

Programma’s en online tools

Mogen we voor jou aan de gang met social media, e-mailmarketing of het aanpassen van je website? Super gaaf! Natuurlijk gebruiken we dan een aantal handige tools, want wij weten als geen ander hoe deze het ondernemersleven een stuk gemakkelijker kunnen maken.

We hebben ervaring met diverse programma’s en online tools, zoals MailBlue/Active Campaign, MailChimp, WordPress, Learndash, Woocommerce, Plug & Pay, Huddle, Zoom, Vimeo, Later, Mollie, Spotify for Podcasters (Anchor), Trello en nog veel meer.

We helpen je graag met het implementeren van de tools binnen jouw bedrijf.

Wat kost een virtual assistent

Voordat je jouw online activiteiten uit handen geeft, wil je natuurlijk wel weten wat het je gaat kosten en wat het je oplevert. Omdat we je graag maatwerk bieden, hebben wij geen standaard prijzenlijst of abonnementsvormen. Maar stuur ons even een mailtje of kom langs voor een kop koffie. Dan kijken we precies wat jij nodig hebt en vertellen we je wat jij kwijt bent en wat je ervoor terugkrijgt. Want een goede virtuele assistent verdient zichzelf razendsnel terug. Bij VA Buro weet je precies waar je aan toe bent voordat wij voor je aan de slag gaan. Minder zorgen en het scheelt je een hoop gedoe!

MailBlue 14 dagen GRATIS proberen?

Wil je MailBlue gratis uitproberen? Laat je gegevens achter en we sturen je een link. Heb je hulp nodig bij de inrichting? Neem dan contact met ons op en we helpen je op weg.

Wat klanten over ons zeggen

Irma Noteboom | InBalansOnline

Voor mijn bedrijf InBalansOnline zocht ik marketing en social media ondersteuning. Hoe fijn is het als je viavia wordt getipt door een collega ondernemer: "dan moet je bij Kim en Monique zijn".
In een intake hebben Kim en Monique de tijd genomen om mij en mijn onderneming te leren kennen. Te horen waar mijn vraag ligt en wat ik nodig heb. Gevolgd door een heldere offerte en daarna komen ze afspraken na. Ik hou er van: zeg wat je doet en doe wat je zegt. Helder, meedenkend en accuraat. Aanrader.

Irma Noteboom | InBalansOnline
JENNIFER KOK | AFFILIATEBLOGGER

Ik miste het op strategisch niveau sparren met iemand die niet per se in affiliate marketing zit, maar die juist van andere online marketing kanalen veel af wist. En dat heb ik gevonden bij Monique van VA Buro. Mega fijn om een aantal keer per jaar met haar fysiek af te spreken, mijn plannen te delen en daar feedback op te krijgen. Ik krijg altijd vakinhoudelijke feedback, ideeën hoe het ook aangepakt kan worden en waarom bepaalde tools beter kunnen werken dan andere. Zowel strategisch als technisch helpt Monique me mega fijn uit de brand. Van het inrichten van een leeromgeving, tot aan het editen van mijn podcast afleveringen. Ik kan me geen betere VA wensen!

JENNIFER KOK | AFFILIATEBLOGGER
Suzanne Warmerdam | Dé tekenende coach

Ik geef regelmatig webinars, open workshops en trainingen. Kim plaatst alle nieuwe data en tijden op mijn website en ze zorgt dat de webshop en Mailblue aangepast worden. Super fijn!

Daardoor kunnen mijn klanten online afrekenen en krijgen ze automatisch de bijbehorende mailtjes in hun mailbox, op het juiste moment met de juiste inhoud.

Kim is nauwkeurig, flexibel en heeft veel kennis van WordPress en Mailblue. Het is een prettige samenwerking, een echte win win: we doen allebei waar we goed in zijn :-).

Suzanne Warmerdam | Dé tekenende coach
Guido de Valk | De Valk Leadership company

VA Buro ontzorgt heel erg goed. Ze nemen werk uit handen zonder dat ik er nog over in hoef te zitten. Ze verzorgen mijn sociale media, organiseren trainingen, nemen contact op met deelnemers, verzorgen mijn blogs, houden de website up-to-date, enzovoort. En dit alles op een snelle en efficiënte manier. Door VA Buro kan ik mij focussen op mijn kernactiviteiten. Ik laat met een zeer gerust hart veel werk aan hen over!

Guido de Valk | De Valk Leadership company
Melissa van Belleghem | Bo & Belle Kinderkleding

Wij zijn erg blij met de hulp van VA Buro. Monique heeft ons goed op weg geholpen met visie op onze webshop en de marketing op onze social media kanalen. Ze gaf handige tips en tools waar wij veel uit hebben kunnen halen om mee verder te kunnen en ons bedrijf beter zichtbaar te maken. Daarvoor had ik dat overzicht niet en liep ik continu achter de wagen aan. Nu is alles in uitvoering gebracht en met een fijne marketing kalender hebben wij al onze content ingepland, waardoor ik nu elke week veel meer rust en tijd heb.

Melissa van Belleghem | Bo & Belle Kinderkleding

#OndernemenZonderZorgen