Office support:

jouw online secretaresse en administratiekantoor

Uitbesteden, tijd besparen, focus

Wil jij:

 • Tijd besparen bij het versturen van offertes en facturen;
 • Inzicht in je financiën;
 • Een gestructureerde agenda;
 • Besparen op je boekhouder;
 • Je helemaal kunnen richten op jouw klanten?

Hè bah, al die bonnetjes! Je bent de hele dag druk met telefoontjes en afspraken inplannen en verzetten. En als je een offerte mag maken of een factuur wilt versturen, ben je daar ook nog best veel tijd aan kwijt. Meer dan dat je er eigenlijk aan wil besteden. Niet helemaal waar jij voor bent begonnen met ondernemen toch? Of wel?

Lever die schoenendoos met bonnetjes maar bij ons in! En geef je agenda aan ons. Wij zorgen ervoor dat jij straks alles digitaal geordend hebt, geen bonnetjes meer hoeft te bewaren en geen afspraken meer mist. We helpen je met handige tools, zodat jij weer tijd vrij hebt om te ondernemen zoals jij dat ooit wilde: ondernemen zonder zorgen.

Wat wij uit handen nemen

 • Administratie digitaliseren en bijhouden;
 • Offerte maken, sturen en nabellen;
 • Factuur maken, sturen en nabellen;
 • Btw aangiften;
 • Agendabeheer;
 • Presentaties voorbereiden;
 • En nog veel meer!

Er is heel wat waar we je mee kunnen helpen. En dit is nog maar een tipje van de sluier. Zie je het al voor je, hoeveel jou dat kan ontlasten?!

uitbesteden, virtual assistant

#ondernemenzonderzorgen

Als je loslaat,
heb je twee
handen vrij.”
Vrij

Handige tools
voor ondernemers

Natuurlijk gebruiken een aantal handige tools, want wij weten als geen ander hoe deze het ondernemersleven een stuk gemakkelijker kunnen maken. Voor financiële administraties werken we graag met Moneybird. We zijn erkend Moneybird adviseur en helpen je graag verder.

We willen begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan, zodat we met jou kunnen meedenken en zorgen dat je echt verder geholpen bent. Soms kan het erg fijn zijn als er iemand met je meedenkt. Iemand met een andere kijk op dingen, waardoor jij net weer dat stapje verder kunt zetten waarop je nu blijft hangen. Als we aan het eind van het jaar zien dat doelen behaald zijn, worden wij daar echt blij van. Dus kom maar op met jouw ideeën!

Wat kost een virtual assistent

Je wil natuurlijk wel weten wat de kosten zijn om je administratie digitaal te organiseren of je agendabeheer uit te besteden. We bieden je graag maatwerk, waardoor het lastig is om nu al te vertellen wat je kunt verwachten qua prijs. Maar laten we eens kennismaken. Dan bekijken we precies wat jij nodig hebt en vertellen we je wat jij kwijt bent en wat je ervoor terugkrijgt. Want een goede virtuele assistent verdient zichzelf razendsnel terug. Bij VA Buro weet je precies waar je aan toe bent voordat wij voor je aan de slag gaan.

Wat klanten over ons zeggen

Jolijn Schut | CAN Vakantiehuizen

Om het bereik van onze boekingen te vergroten wilden wij onze vakantiewoningen en -appartementen op een aantal boekingwebsites plaatsen. Omdat het een flinke klus was en het op korte termijn klaar moest zijn, hebben wij Kim van VA Buro gevraagd om ons hierbij te helpen. Daarnaast heeft zij ook geholpen met deze accommodaties te uploaden naar onze Duitse website. Kim heeft ook verstand van WordPress en zo konden wij ook met onze vragen bij haar terecht. Wij zijn uitermate tevreden over de service van VA Buro!

Jolijn Schut | CAN Vakantiehuizen
Jan-Willem | Rinkel & Smit Bouw

Monique draagt bij aan het beheer van onze financiële administratie. Zij heeft onze volledige administratie uit handen genomen. Door haar komst hebben wij meer tijd om controle uit te oefenen op lopende projecten. En meer tijd om na te denken en bij te sturen in de bedrijfsvoering. Wij kunnen hierdoor meer marge maken. Tevens brengt het rust dat Monique vragen beantwoordt op financiële vraagstukken van onze opdrachtnemers. Monique is zeer flexibel, stipt en doet wat ze zegt. Ze toont initiatief en ze doet haar werk sneller dan wij van te voren hadden durven dromen. Monique is een bijzonder waardevolle aanvulling in ons bedrijf.

Jan-Willem | Rinkel & Smit Bouw
Daniëlle Hoogendijk | New Hippy

VA Buro heeft mij gestructureerd geholpen bij een grote opruiming in mijn mailbox, door eerst een structuur en werkwijze neer te zetten. Ik ben nu helemaal bij en heb een goede steun in de rug gehad zodat ik zelf mijn mail geordend kan bijhouden. Bovendien is het prettig en relaxed werken met VA Buro. Bedankt!

Daniëlle Hoogendijk | New Hippy
Gerry Jong | MKB Administraties

Begin 2019 zijn wij in contact gekomen met Monique Burger van VA Buro. VA Buro heeft ons ervan overtuigd dat ondernemersbehoeften ook op financieel en administratief gebied veranderen. Veel traditionele administratiekantoren werken reactief. Dit omdat zij altijd werken met gegevens van een voorgaand jaar of periode. VA Buro heeft ons geholpen bij het moderniseren van systemen en het online bedienen van klanten. Door klanten veel meer online te volgen en te begeleiden met hun administratie kunnen we veel proactiever adviseren en bijsturen indien nodig. Hiermee kun je als administratiekantoor écht een meerwaarde zijn voor ondernemers.

Gerry Jong | MKB Administraties

#OndernemenZonderZorgen