Samen bereik je meer

Maak kennis met Kim en Monique

Samen
bereik je meer

Het was ergens in het jaar 2008 dat wij, Kim en Monique, elkaar ontmoeten bij een vorige werkgever. We werkten fijn samen, werden vriendinnen en sportmaatjes. Maar ontdekten op een gegeven moment dat er ook een andere wereld was dan werken in loondienst.

Monique had al een tijdje lopen dromen: “Na mijn zwangerschapsverlof van mijn derde zoon miste ik de uitdaging in mijn werk en zegde ik mijn baan op om voor mijzelf te beginnen. Ik ben een doener en zoek uitdagingen waarbij ik zoveel mogelijk kan oppakken. Het werk van een VA sluit daar enorm bij aan, dus ik trok al snel de stoute schoenen aan. En binnen no-time waren de eerste klanten geholpen!”

Monique bracht haar enthousiasme over op Kim, die in 2017 als virtual assistent voor zichzelf begon. Kim: “In regelen en organiseren was ik altijd al een kei. Heerlijk als alles loopt, zoals het hoort en er rust is binnen een organisatie.”

Kim en Monique; Samen bereik je meer

In het begin van onze zelfstandigheid wilden we onze eigen draai vinden in het ondernemerschap. Maar we waren er al snel achter dat je ondernemen niet in je eentje doet. We werkten op dezelfde locatie en overlegden veel met elkaar. Er ontstond een samenwerking en al gauw kwam het moment dat we de handen in een sloegen. VA Buro was geboren!

We zorgen er nu samen voor dat ondernemers geholpen worden. Het bezorgt ons enorm veel plezier als we zien dat andere ondernemers hun doelen behalen omdat ze de samenwerking zochten met ons.

    Neem contact op

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google's privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
    VA Buro Monique en Kim

    just say hi