Wij stropen onze mouwen op voor jou!

Voor ondersteuning op maat, altijd zonder zorgen

Jij wil groeien met jouw bedrijf. Maar daar heb je het soms even te druk voor. Dat snappen wij als geen ander. Hoe heerlijk zal het zijn als je iemand hebt die je werk uit handen neemt. We zitten vol energie en stropen onze mouwen graag voor jou op!

Of het nu een grote of kleine klus is, een standaard aantal uur per week of dat je iemand zoekt op flexibele basis; wij denken graag met je mee. We bieden je een team van experts op afstand, van online marketeer tot projectcoördinator.

uitbesteden, virtual assistant

Ondernemen doe je samen

Als ondernemer hoef je echt niet alles alleen te doen. Wanneer je taken uitbesteedt, heb jij meer ruimte om te groeien met je bedrijf, krijg je een betere balans tussen werk en privé en kun je weer ondernemen zonder zorgen.

Een goede VA versterkt jou enorm. Door de krachten van meerdere experts te bundelen, kunnen wij je nog beter ondersteunen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt:

  • Je hebt 1 aanspreekpunt, dus kunt gemakkelijk communiceren;
  • We vervangen elkaar bij ziekte of vakantie;
  • Je krijgt één overzichtelijke factuur;
  • Alles wat jij wil uitbesteden kunnen wij voor je doen.

Zo kun jij doen waar je echt blij van wordt, krijg je rust en heb je meer tijd om te focussen op groei of je gezin.

#ondernemenzonderzorgen

Do the things that
make you
smile
smile

Samen
Op afstand onderdeel van
jouw team

We willen begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan, zodat we met jou kunnen meedenken en zorgen dat je echt verder geholpen bent. Soms kan het erg fijn zijn als er iemand met je meedenkt. Iemand met een andere kijk op dingen, waardoor jij net weer dat stapje verder kunt zetten waarop je nu blijft hangen. Als we aan het eind van het jaar zien dat doelen behaald zijn, worden wij daar echt blij van. Dus kom maar op met jouw ideeën!

Gaan
Aanpakken en gaan!

De West-Friese nuchterheid is er bij ons met de paplepel ingegoten. En dat merk je, want het is aanpakken en gaan! Precies datgene waarom ondernemers juist bij ons komen. Als ondernemer vind je de rust die jij nodig hebt om verder te komen. We gaan mee in jouw enthousiasme, maar houden je ook op het pad om jouw doel te behalen. Wij kijken vooruit en hangen met een helicopterview boven jouw bedrijf. Zo kunnen we proactief met verbeteringen komen. Wat we ook voor je kunnen doen en wat jouw wensen ook zijn: laat het ons weten. Wij regelen het wel!

Wat klanten over ons zeggen

Roelinde Brons | SolidWP

Ik ben ontzettend blij dat ik Kim van VA Buro heb ingeschakeld! Je geeft immers niet zomaar je inloggegevens van Moneybird en Active Campaign aan iedereen. Kim werkt heerlijk gestructureerd en punctueel, en ze denkt bovendien graag mee over mogelijkheden waar ik nog niet aan had gedacht. Het werk dat ze levert, is altijd perfect verzorgd. Een aanrader voor iedereen die wil groeien en niet alles zelf wil doen.

Roelinde Brons | SolidWP
Suzan Vink

Een deskundig bureau voor alle zaken waar je als zzp’er zelf niet te veel tijd aan kwijt wil zijn, maar die zeker nodig zijn om goed te regelen. Monique van VA Buro heeft mij geadviseerd over effectief agenda beheer richting klanten, tips voor financieel administratie. Nu adviseert ze over social marketing en website en pakt aantal zaken daarvan op. Tevens is VA Buro mijn achtervang qua contact als ik op vakantie ben. Fijn contact, laagdrempelig en snel reageren.

Suzan Vink
Donata van der Rassel | Aurora Concepts

Voor mijn uitgeverij Aurora Concepts was ik op zoek naar een rechterhand voor de uiteenlopende werkzaamheden achter de schermen. Ik werk nu een paar jaar met Monique van VA Buro en zij is inmiddels een onmisbare kracht geworden. Zo doet ze de boekhouding plus afrekeningen van de auteurs, heeft ze de online academy van Aurora ingericht plus websites, beheert zij de backoffice en is ze eerste aanspreekpunt van de klantenservice. Ze denkt altijd mee in oplossingen en is gewoon fijn om mee te werken. Ik hoop nog lang met VA Buro te kunnen samenwerken!

Donata van der Rassel | Aurora Concepts
Benito Doelwijt | Lenard and Lenard

Monique van VA Buro verzorgt voor ons de (online) administratie. Ze weet waar ze het over heeft en zoekt het anders voor ons uit. Duidelijke & tijdige communicatie. Al met al een prettige en hartelijke samenwerking!

Benito Doelwijt | Lenard and Lenard
Heleen Kuiper | CoreChange

Sinds begin 2017 is Kim mijn VA. Wat een luxe is dat! Zit ik lekker mijn inhoudelijke werk te doen, zie ik in de bovenhoek van mijn scherm dat er allerlei documenten worden bijgewerkt in Dropbox. Zit ik bij een klant, zie ik ’s avonds in mijn mail dat de achterkant van mijn bedrijf óók gewoon doorgegaan is. Dit had ik veel eerder moeten doen. Het geeft me zo’n rust!

Heleen Kuiper | CoreChange

#FocussenZonderZorgen